Úvod
Wolfberry Vlašské ořechy medium jsou skvělým zdrojem nenasycených mastných kyselin, bílkovin, vitamínů a minerálů. Asi 50 % plodů tvoří velmi kvalitní a nutričně cenné nenasycené mastné kyseliny. Dále vlašské ořechy obsahují okolo 15 % bílkovin a 11 % sacharidů. Kromě toho jsou také výborným zdrojem například hořčíku, fosforu, draslíku nebo zinku. Vlašské ořechy jsou ideální k přímé konzumaci, k pražení nebo k přípravě sladkých pokrmů či dezertů.
Hlavní vlastnosti:
- skvělý zdroj nenasyceným mastných kyselin
- k přímé konzumaci i na pražení či pečení
- s lahodnou chutí
Složení
Vlašské ořechy 100 %
Použití
Vlašské ořechy se dají konzumovat buď přímo, nebo se mohou upražit. Hodí se výborně do sladkého pečiva, sladkých zákuskových krémů, dortových korpusů, domácího müsli, na dochucení cereálních kaší, ale perfektně za jejich pomoci ozvláštníte i exotické pokrmy.
Upozornění
Alergeny: skořápkové plody a výrobky z nich – vlašské ořechy.