Úvod
Máte rádi těstoviny, ale chtěli byste od nich něco navíc pro vaše zdraví? Právě pro vás jsou tu celozrnné těstoviny MELISSA, které obsahují jáhly, pohanku, quinou, ječmen, slunečnicová a dýňová semínka, a nabízí řadu výživových výhod v kombinaci s výhodami celozrnných produktů. Tyto těstoviny jsou bohaté na mangan a jsou chutným zdrojem bílkovin, mědi a fosforu.
Hlavní vlastnosti:
- těstoviny s celozrnnou moukou
- obsahují také mouky ze semínek slunečnice, dýně a quinoi
- bohaté na mangan
Složení
Celozrnná krupice z tvrdé pšenice (78 %), směs několika druhů mouk (22 %) [ječná celozrnná mouka, pohanková mouka (3,5 %), mouka z prosa (3 %), mouka ze slunečnicových semínek, mouka z dýňových semínek, mouka ze semen quinoa (0,5 %)].
Použití
Těstoviny vložte do vroucí osolené vody (1 l vody na 100 g těstovin) a vařte za občasného míchání 9-10 minut. Poté slijte a podávejte.