Úvod
Směs k přípravě té nejčokoládovější horké čokolády. NATU Horká čokoláda BIO obsahuje pouze čistou 70% čokoládu a BIO třtinovou šťávu. Výsledkem je bohatá a plná chuť. Neobsahuje rafinovaný cukr ani laktózu.
Hlavní vlastnosti:
- BIO kvalita
- bez přidaného cukru
- s vysokým obsahem vlákniny
- bez lepku a bez laktózy
- neobsahuje konzervanty
- vhodné i pro vegany
Složení
BIO kakaové boby, BIO sušená třtinová šťáva. Obsah kakaového podílu: 70 %. Může obsahovat stopy suchých skořápkových plodů.
Použití
- Ohřejte 100 až 150 ml vody nebo mléka těsně pod bod varu (voda by neměla vařit). Pro hustší konzistenci zvolte variantu s menším množstvím tekutiny.
- Přidejte 25 g čokolády (cca 3 polévkové lžíce) a na mírném plameni míchejte metličkou, dokud se směs nespojí a nezíská krémovou konzistenci.
- Hotovou čokoládu nalijte do svého oblíbeného šálku a případně doslaďte dle vlastní chuti.
- Čokoládovým práškem můžete ochutit cereální kaši nebo smoothie, přidat jej do sladkých dezertů nebo zmrzliny.