Doplněk stravy

Dr. Popov Psyllicol PLUS s probiotiky 100 g

Značka: DR.POPOV

Ochucená rozpustná vláknina s živým kulturami. Má svěží příchuť lesních jahod.

185

Cena za 100 ml: 185,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Dr. Popov Psyllicol PLUS s probiotiky 100 g

50051556

Úvod

Psyllicol PLUS je slazen sukralózou, sladidlem nové generace, odvozeným z řepného cukru. Má 650x vyšší sladivost než obyčejný cukr a je vhodná i pro diabetiky.

Psyllicol PLUS s probiotiky obsahuje Psyllium Dr. Popova.

Psyllium (Jitrocel indický – Plantago ovata) je rostlina s nenápadnými květy a krátkými listy porostlými jemným chmýřím. Vyskytuje se hlavně v Indii, ale také v Iráku, Pakistánu a Austrálii.

Využívá se hlavně osemení (vyčištěné obaly semen – Plantago ovata husk), která jsou nejbohatší na rozpustnou vlákninu.

Psyllium – nejkvalitnější surovina pochází z Indie. Z této oblasti ho dováží firma Dr. Popov v nejvyšší dostupné kvalitě. Každá šarže Psyllia je v ČR pečlivě testována v akreditované laboratoři po stránce kvality a mikrobiologie. Firma Dr. Popov je také prvním úspěšným českým vývozcem Psyllia do Evropské Unie.

Doporučené dávkování a způsob užití:
1-2 čajové lžičky (2,5-5 g) Psyllia Dr. Popova rozmícháme ráno, popř. i večer v 250 ml vody (možno ochutit) a důkladně zapijeme dalším šálkem tekutiny - vodou, bylinným čajem, ovocnou šťávou apod. Nejvhodnější je užívání nalačno nejméně 30 min. před jídlem. Maximální denní dávka je 5 čajových lžiček (12,5 g). Psyllium Dr. Popova lze také použít do polévek, omáček, jogurtů, jako součást müsli apod.

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Výrobek není určen pro děti do 3 let. Uchovejte v suchu při teplotě 5-25 °C. Ukládejte mimo dosah dětí.

Složení:
Psyllium Plantago ovata - vyčištěné obaly semene jitrocele indického
inulin
kvasinky Lynside Pro SCB
regulátor kyselosti kyselina citronová
aroma
sladidlo sukralóza


Balení:
100 g

Zdroj: www.drpopov.cz


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.