Potraviny a nápoje

DietLine Vlákninová polévka s kuřecí příchutí 3 ks

Značka: DIETLINE

Polévka s vysokým obsahem vlákniny a kuřecí příchutí. Dobře poslouží k zajištění požadovaného počtu porcí za den při příjmu pouhých 38 kcal.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: DietLine Vlákninová polévka s kuřecí příchutí 3 ks

50047795

Úvod

Polévka s vysokým obsahem vlákniny a kuřecí příchutí. Dobře poslouží k zajištění požadovaného počtu porcí za den při příjmu pouhých 38 kcal. Pomáhá zachovat stravovací návyk z minulosti, který není překážkou pro vhodnější způsob stravování po ukončení redukčního režimu.

Hlavní vlastnosti:

  • s kuřecí příchutí
  • polévka je zdrojem vlákniny
  • obsahuje pouhých 38 kcal

Složení

Rozpustná rostlinná vláknina, sušený kuřecí bujón (sůl, glutaman sodný, kukuřičný škrob, sójová bílkovina, rostlinný tuk, kuřecí moučka (4,1 %), zvýrazňovač chuti (celer, vejce), barvivo (amoniak-sulfitový karamel, koření, extrakt z cibule a mrkve, antioxidant (rozmarýnový extrakt (RosmarinusOfficinalis) 20 %), bramborový prášek, sušená zelenina (mrkev, pórek, celer a cibule), zahušťovadlo (karagenan), aroma (mléko, gluten a celer), emulgátor (sójový lecitin). Energetická hodnota v jedné porci: 156 kJ/38 kcal.     


Použití

Obsah sáčku nasypte do misky, přelijte 150 ml vroucí vody a pečlivě zamíchejte. Polévku pomalu vychutnávejte.


Upozornění

Není určeno osobám mladším 18 let. Upozornění pro alergiky: Výrobek obsahuje laktózu, gluten, celer, vejce a sóju. Může obsahovat stopová množství oříšků, hořčice, sezamu, siřičitanů, vlčího bobu, ryb a korýšů.


O značce

Potravinářsko-farmaceutická společnost Dr. Staněk produkuje svoje výrobky pod značkami Guareta® a DietLine®. Její zakladatel PharmDr. Martin Staněk je absolventem Farmaceutické fakulty, a díky tomu potraviny a výživu vnímá jinak než potravinář či obchodník. Prvořadým cílem společnosti je hledat a upravovat přírodní výživné látky tak, aby je bylo možné využít v dietních režimech pro úpravu nadváhy a obezity. Zpracování surovin nejvyšší možné kvality se snaží co nejvíce přiblížit požadavkům kladeným na léčivé přípravky. Velká pozornost je věnována také chuťové stránce potravin a jejich co nejlepší toleranci.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.